Greeploze keukens

  • 0107_Focus469_15669_13 [1024x768]

KUNST VAN HET WEGLATEN

De greeploze keuken valt op door zijn eenvoud en straalt rust uit. Doordat grepen op de laden en de deuren ontbreken, trekken ze ook geen aandacht. Het grote geheel, de vlakverdeling, het kleurenspel, de materialen: in een greeploze keuken krijgt het de aandacht die het verdient. Het is de kunst van het weglaten, als onderdeel van een doordacht design. Dit geeft de greeploze keuken haar kenmerkende, modern en strakke uitstraling. Er zijn zelfs meerdere greeploze uitvoeringen mogelijk.

GERUISLOOS EN SOEPEL
0104_Laser415_15670_13 [1024x768]De greeploze keuken bestaat dankzij innovatieve technieken om laden en deuren te openen en te sluiten. Een lichte druk, een snelle touch of zachte duw is in deze keuken genoeg. Uiteraard is de greeploze keuken van MeSo keukens niet alleen voorzien van de nieuwste, maar ook van de beste technieken(bijv. profi+). Openen en sluiten van deuren en laden gaat in onze greeploze keuken geruisloos en soepel. Daardoor bent u met deze keukens niet alleen verzekerd van onderscheidend design, u kunt ook rekenen op prettig en praktisch gebruiken en jaren lang plezier.

Voor goede informatie omtrent greeploze keuken vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijke contact met u op.

lemans [1024x768]

Reacties zijn gesloten.