Landelijke keukens

  • mk13_ergo-b-pastel-smoke_jewel-ps-pearl-chrome
    mk17_raw_a_pastel_smoke

    Robuust Hout in zijn natuurlijkste vorm

    koje20-Ergo-B-Zero_Grey-Real-OakRotpunkt-Kuechen_Messeneuheiten_2012-Luxio-LX-R20 [1024x768] Rotpunkt-Kuechen_Messeneuheiten_2012-Symphony-B-R10_Ergo-B-Zero_b [1024x768]   Bernice-LX-Truffel-Ansicht2 [1024x768]Bernice-LX-Truffel aa [1024x768]

Kiezen voor onze landelijke keukens betekent kiezen voor sfeer en luxe. Warme kleuren en  authentieke materialen worden op een slimme manier gecombineerd met moderne apparatuur.

Alle materialen ademen de sfeer uit van het echte het puren natuurlijke & landelijke materiaal. Een keuken waarin je je direct thuis voelt en waarin geleefd wordt. Je rustig genietend van een heerlijke koffie met vers gebakken cake de krant helemaal voor jezelf hebt. Of met elkaar aan de grote keukentafel de dag nog eens na bespreekt.

EEN GOEDE INDELING IS DE BASIS VAN EEN LANDELIJKE KEUKEN
Landelijke keukens doen denken aan een idyllische woonboerderij met veel ruimte, gezelligheid en comfort. Een ruime keuken met een grote tafel en een overdaad aan accessoires. Een goede indeling is de basis van elke keuken. In de landelijke keuken is alles gericht op ontspanning en gemak.

MATERIAALKEUZE  Tokai-a-forrest-Line-Retroblau [1024x768]

Bepaalde stijlen keukens zoals nostalgische of landelijke keukens komen het beste tot hun recht als ze van authentieke materialen en warme kleuren worden gemaakt zoals onze handgemaakte keukens. De perfecte combinatie van sfeer en vakmanschap met een gemoedelijke landelijke uitstraling.
Voor goede informatie omtrent landelijke keukens vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijke contact met u op.

Reacties zijn gesloten.